Blog

 1. KofiTok - novost na našem YouTube kanalu

  Letos smo morali preložiti Festival kave Vrhnika, številne druge dogodke in druženja ob skodelici kave, zato smo se v pražarni odločili, da pripravimo lastno mini serijo Escobar #KofiTok, ki bo namenjena debatam o(b) kavi.
  Preberi več
 2. EKOKAFE na Mercatorjevih policah po Sloveniji

  Vrhunskim kavam s poreklom smo dodali še certificirane kave iz ekološke pridelave! Stkali smo tudi prijateljstvo z ekipo Ekosnedek, ki ima v ponudbi kakovostne in ekološke izdelke slovenskega porekla. Skupaj vam predstavljamo naš nov produkt EKOKAFE.
  Preberi več
 3. Hišna mešanica Skodelica kave prejela certifikat kakovosti Odlično je, vrhniško je!

  V pražarni Escobar smo osredotočeni na praženje in prodajo kakovostnih kav. Veseli nas, da je naša hišna mešanica Skodelica med prvimi prejemniki certifikata kakovosti Odlično je, vrhniško je!, kar je dodatna potrditev, da smo na pravi poti.
  Preberi več
 4. Sitio Cachoeira nov brazilski okus v naši ponubi

  Brazilija pridela ogromne kave, vendar le peščica kavnih pridelovalcev dosega vrhunsko kakovost. Z največjim veseljem vam predstavljamo kavo Sitio Cachoeira in pritrdimo, da je sedaj zagotovo pravi čas, da tudi v vaši kuhinji zadiši po brazilski kavi. Sitio Chacoeira je brazilski mikro lot, ki navduši z uravnoteženim sadno čokoladnimi okusi v skodelici.
  Preberi več
 5. V ponudbi nova kava iz Perujskega deževnega gozda

  Peru Mayar je kava soustvarjena z naravo, pridelana po načelih permakulture, in sicer izpod rok avtohtone skupnosti perujskih staroselcev Yanesha v regiji Oxapampa.
  Preberi več
 6. Skupaj obdarujmo vse tiste, ki delajo v prvih vrstah v boju proti virusu COVID-19

  V pražarni Escobar bi se želeli zahvaliti in polepšati dan tistim, ki že mesec dni in še več delajo v prvih vrstah v boju proti COVID-19, predvsem zdravstvenim delavcem, zaposlenim v domovih za ostarele ter drugim, ki se po svojih najboljših močeh trudijo in pomagajo v tej epidemiji.
  Preberi več
 7. Sveže pražena kava - največji izbor na enem mestu

  V pražarni Escobar kavo dnevno pražimo v majhnih količinah v skladu s povpraševanjem, saj verjamemo, da je tak pristop najboljši, da se ohranijo polne arome, okus in kakovost praženih kavnih zrn.
  Preberi več
 8. Cold brew ekstrakt

  Nasvet za pripravo okusne in aromatične hladno varjene kave
  Preberi več
 9. Drip kava s Hario V60

  Nasvet za pripravo okusne in aromatične kave s pripravljalnikom Hario V60
  Preberi več
 10. Turška kava

  Nasvet za pripravo okusne in aromatične kave v džezvi.
  Preberi več
Posts loader