Pred nami so velikonočni prazniki, zato želimo narediti nekaj dobrega. V pražarni Escobar bi se želeli zahvaliti in polepšati dan tistim, ki že mesec dni in še več delajo v prvih vrstah v boju proti virusu COVID-19, predvsem zdravstvenim delavcem, zaposlenim v domovih za ostarele ter drugim, ki se po svojih najboljših močeh trudijo in pomagajo v tej epidemiji.

Prosimo vas, da nam pomagate, da vsaj nekaj posameznikov razveselimo in jim narišemo nasmeh na obraz, in sicer tako da nominirate tistega, za katerega mislite, da si zasluži darilni paket kavic iz naše pražarne. Čez teden dni bomo izbrali 3 zaslužne zmagovalce.

Vse kar morate storiti je, da obiščete naš Instagram ali Facebook in v komentarju objave ***OBDARUJMO SKUPAJ*** označite nominirano osebo ter pripišete razlog ali pohvalo, zakaj si po vašem mnenju nominiranec zasluži nagrado.

Med vsemi nominiranimi osebami na našem Instagram in Facebook profilu bomo v četrtek, 16. aprila, izbrali tri, ki jih bomo kontaktirali in jim podelili darilni paket.

Veseli bomo vaše pomoči, da bomo kave podelili v prave roke.