Naučite se pripraviti odličen kapučino v domači kuhinji:

➡️ brez drage espresso opreme

➡️ z nasveti za izbor kave za pripravo kapučina

➡️ z navodili kako pravilno speniti mleko

➡️ s prikazom kako "sestaviti" kapučino v skodelici

Kljub temu da Katja in Omar iz pražarne Escobar navadno pijeva kavo brez vseh dodatkov, saj naju navdušujejo kavni okusi raznolikih porekel, kavnih sort in načinov procesiranja, pa si občasno zaželiva tudi kapučino.

Najraje ga popijeva v kavarnah, kjer pripravljajo kave iz naše pražarne, najdete jih na www.Escobar.si.

Ampak, ko smo morali zaradi epidemije ostati doma, sva si občasno kapučino pripravila tudi sama, in glede na to, da sva bila z rezultati kar zadovoljna, sva se odločila, da tudi z vami deliva nasvete, kako si v domači kuhinji lahko pripravite odličen kapučino. Poskusite tudi v vaši kuhinji.

Vesela bova vaši povratnih informacij in komentarjev! Uživajte v dobri kavi, uživajte v dobrem kapučinu! ☕☕☕