V sodelovanju s spletnim portalom Študent.si smo pripravili zanimive vsebine, s katerimi želimo Specialty kave približati mladim.

Prvi članek predstavlja Specialty kave in razlaga, zakaj ta segment kavo z nivoja vsakdanje dobrine postavlja ob bok vrhunskim produktom, kot so izbrana vina, piva, siri, čokolade …

Specialty kave iz pražarne Escobar so sveže, sezonske, procesirane na tradicionalne načine ali pa na eksperimentalne načine, tako da kavna zrna pokažejo najboljše okuse.

Dobavljamo jih z manjših kavnih kmetij in sodelujejo s pridelovalci, ki jim lahko zaupajo. Na ta način zagotavljamo kakovost kavnih zrn in čim krajšo verigo sledljivosti. Kava je sadež, zato sta sezonskost in svežina kavnih zrn izredno pomembni.

Specialne kave oziroma Specialty kave so sinonim za kakovost:

  • za kakovost pridelave v kavnem nasadu,
  • kakovostno praženje in
  • na splošno za kakovosten odnos do kave.

Kakovosten odnos do kave daje priložnost vsem tistim, ki želijo pridelovati kakovostno kavo, nam pa omogoča, da pijemo zdravo, 100-% sledljivo in kakovostno kavo.

Preberite celoten članek na Študent.si