Darilni paket Zanjo

Za vse ljubiteljice kave, ki se želite razvajati in obenem narediti nekaj dobrega za dušo in telo.

Darilni paket za punce, dekleta in žene vsebuje:

  • 150 g pakiranje kave s poreklom Brazilija Pico Mirante
    (ob nakupu paketa prejmete 10-% popust na kavo)
  • Oljni piling Figurina s kavnimi delci 140 ml 
20,70 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Darilni paket Zanjo

Kava za vsako vaše naročilo je sveže pražena in pakirana dnevno.

Darilni paket Zanjo, ki vsebuje kavo in kavni piling, smo pripravili za vse ljubiteljice kave, ki se želite razvajati in obenem narediti nekaj dobrega za dušo in telo.

Za nas je kava pomemben del našega vsakdana in okusnih zdravih življenjskih navad. Kavna zrna v naši kuhinji so nepogrešljiva kot paket prve pomoči. Najprej zato, ker nas navdušujejo z aromami in okusi, pa tudi zato, ker kava v zmernih količinah dobro vpliva na naše telo.

Sedaj pa po kavi zadiši tudi v naši kopalnici. Se sprašujete, zakaj? Kofein naj bi bil enako koristen tako za poživitev in dvig energije kot tudi za nežno in mehko kožo. Rdeča nit darilnega paketa je kava Brazilija Pico Mirante.

Skodelica sveže pražene kave, pripravljene na vaš najljubši način, vam bo polepšala dan. Ista kava pa je tudi osnova oljnega pilinga.

Oljni piling s sveže praženo in mleto kavo Brazilija Pico Mirante ter čistimi in naravnimi eteričnimi olji Eteris so razvili v slovenskem podjetju Favn, ki se ukvarja s proizvodnjo naravne in ekološke kozmetike.

Predstavitev darilnega paketa za punce, dekleta in žene

Kava s poreklom Brazilija Pico Mirante

Več o kavi Brazilija Pico Mirante si lahko preberete tukaj. Ob nakupu darilnega paketa Kavni duet vam podarimo 10-% popust na 150 g pakiranje kave.

Oljni piling Figurina s kavo

Delovanje:

Sestavine Oljnega pilinga Figurina pozitivno vplivajo na videz kože. Kavna zrna Brazilija Pico Mirante iz naše pražarne so sveže pražena in zmleta v dveh velikostih, kar omogoča še intenzivnejšo in učinkovitejšo masažo telesa. Masaža s kavnimi delci bo dodatno spodbudila prekrvavitev kože, k čemur prispeva tudi eterično olje pomaranče, ki hkrati tonizira kožo. Olje grozdnih pešk kožo mehča in povečuje njeno elastičnost. E-vitamin poskrbi za boljšo navlaženost kože in obnavljanje celic. Po uporabi pilinga bo koža tudi na otip nežnejša.

Sestavine:

  • Kakovostna olja grozdnih pešk, sončnic in MCT-olje
  • Grobo mleta kavna zrna Brazilija Pico Mirante
  • Naravno in čisto eterično olje pomaranče iz linije Eteris
  • E-vitamin in naravni rastlinski glicerin

Uporaba:

Zadostno količino kavnega pilinga med prhanjem nanesite na mokro kožo. S krožnimi gibi 10 minut masirajte v smeri limfnih vozličev (npr. dimelj), nato piling dobro sperite s toplo vodo in kožo nežno obrišite z brisačo.

Učinki:

• izboljšan videz kože,
• koža bo bolj gladka in napeta, tonizirana,
• koža bo dobro navlažena,
• odstranjene bodo mrtve celice s povrhnjice,
• izboljša se mikrocirkulacija.

Obdarite sebe ali tisto posebno žensko, ki si zasluži razvajanje s pridihom kavnih arom in okusov.

Če bi želeli darilni paket oblikovati po svojih željah, nas pokličite (041 311 068) in prisluhnili vam bomo.