Postanite del družine Escobar

Pri svojem delu želimo biti najboljši in sodelovati s tistimi, ki mislijo enako.

Uspeh in zadovoljstvo poslovnih partnerjev in sodelavcev, je tudi naš uspeh. Ponuditi vam želimo najboljšo kavo in vzpostaviti oseben in poseben odnos z vsemi našimi strankami. Vsako naročilo je praženo v skladu z željami posameznega kupca. Na naši poti širimo našo nalezljivo navdušenje in predanost kavi, obenem pa brez zadržkov z vami delimo naše znanje in izkušnje.

Kava je vedno dobra ideja. Tudi za poslovno darilo.

Escobar v kavarni

Mi smo tukaj, da vam pomagamo pri načrtovanju in nakupu opreme, oblikovanju kavnega programa in kavnega menija v vašem lokalu ter poučevanju osebja, ki je eden izmed najpomembnejših členov v verigi priprave dobre kave. Kulturo kave želimo približati baristam, lastnikom kavarn in restavracij, kuharjem, natakarjem in ostalim, ki so tako ali drugače vpeti v pripravo ali prodajo kave.

Escobar v trgovini

Iščemo nišne prodajne kanale in pogosto dopolnjujemo ponudbo trgovin, ki nudijo kakovostne in lokalno pridelane izdelke. Kljub temu, da kava ne raste v Sloveniji, dajemo veliko pozornost na nabavo sveže in sezonske kave. Vse kave iz naše ponudbe so kakovostne in jih pri nas vedno pakiramo glede na vaše naročilo, kar pomeni, da so vedno sveže pražene. Ponudite jih na vaši prodajni polici.

Escobar v trgovini

Escobar na dogodku

Naš kreativni odmor za kavo (Creative Coffee Break TM) vključuje postrežbo kavnih napitkov pripravljenih iz sveže praženih kakovostnih specialnih kav. Kavo pripravljata profesionalni barista in pražar, ki kave na vašo željo tudi predstavita. Na našem kavnem meniju so tudi različni kavni dodatki in napitku pripravljeni po unikatnih recepturah. Postrežemo tudi slane ali sladke prigrizke.

Želite vzpostaviti kontakt z nami?

Pišite nam na katja@escobar.si ali nas pokličite na 041 311 068.