Življenju dajejo smisel trenutki. Hvala, da lahko s tabo delimo trenutke ob vrhunski skodelici kave!

Ob zaključku 2023 smo Escobarji pripravili kratek pregled leta, ki se ga bomo z veseljem spominjali! 

Spražili smo velike količine kave. V vseh segmentih prodaje ponovno zabeležili rast in pridobili nove partnerje. Escobar kava je dobila prostor na nekaj novih prodajnih policah po Sloveniji, partnerstvo s kavarnami se je uspešno nadaljevalo, zapakirali in odposlali smo ogromno spletnih naročil.

Največ nam pomeni, da ohranjamo dolgoročna partnerstva in, da se število ponovnih nakupov v spletni trgovini vrti okoli 70-%, kar nam potrjuje, da ste zadovoljni s kakovostjo naših kav.

V sodelovanju z Zavodom Ivana Cankarja smo izpeljali še en uspešen Festival kave Vrhnika. Le s podporo lokalne skupnosti in z zadovoljstvom obiskovalcev se festival razvija in raste. 

Te zanima katere kave smo največ popili v letu 2023?

Zelo radi preizkušamo novosti, ampak v letos je v naši pražarni zjutraj največkrat zadišala Kostarika Tres Milagros. Partnerstvo s projektom Santuario, preko katerega dobavljamo kavo Tres Milagros, bomo nadaljevali tudi v prihodnjem letu. 

Mi se veselimo novih okusov, ki jih pripravljamo za leto 2024!

Izjemno smo veseli, da smo v letu 2023 lahko obiskali kavni nasad Edguarda Tionoca, na našem potovanju po Srednji Ameriki. Njegov kavni nasad je eden najlepših kavnih nasadov. Bili smo dobesedno nad oblaki, razgledi so nam jemali dih. Delavnost, skrbnost in prijaznost lastnika nas je prevzela. Resnično nepozabna izkušnja. Komaj čakamo, da bomo v letu 2024 prvič lahko v našo ponudbo dodali tudi kavo iz kavnega nasada, ki je dobil ime po mogočnem macesnu, ki stoji med kavovci. 

Veseli smo, da lahko preko svojega dela spoznamo izjemne posameznike in delimo njihove zgodbe in vrhunske kave s tabo!

Na horizontu 2024 so dobre zgodbe in dobre kave! Ostani na kavnem potovanju z nami!

Ekipa Escobar ti želi srečno, zdravo in uspešno 2024!